• Teglgade 20, 8643 Ans By
  • ansskole@silkeborg.dk
  • Ans Skole
    Hanne Nørgaard Jensen den 05-03-2015
    "På vej til Folkeskolen 2021"

Byrådet med Børne- og Ungeudvalget i spidsen vil lave en strategi for udvikling af folkeskolen.

Idéfasen skydes i gang med et Kick Off-møde den 16/3-2015 kl. 19-21 i Jysk Arena, Hal A, Silkeborg. Herefter afholdes der 3 idémøder, som dækker de forskellige skoledistrikter. For skoledistriktet i Ans bliver det den 8/4-2015 kl. 19-21 i Buskelundhallen.

Læs vedhæftede invitation for nærmere information.
    Lone Skovborg den 01-04-2015
    Vedhæftet referat fra skolebestyrelsens marts-møde. Alle referater kan læses under dokumenter, Skolebestyrelsen, vælg skoleår....

Solformørkelsen

Flere fik et godt kig på solformørkelsen, men desværre lagde skylaget sig tæt over Ans, da solformørkelsen var på sit højeste.

I dagene op til solformørkelsen har Niels Villumsen været på besøg i alle klasser for at fortælle om fænomenet - og alle har fået set en hel solskive gennem et specielt solfilter. Så selvom udbyttet i dag ikke var helt som ønsket, så har vi alle lært en hel del.

Ingen aktuelle nyheder

Comenius Besøg 2015