• Ans Skole

JUBILÆUM 2018

Et lille indtryk fra vores Åbent hus arrangement den 15. september

Et sted mellem 400 og 500 mennesker lagde vejen forbi til vores åbent hus arrangement lørdag den 15/9. Det var skønt at se så mange og skønt at vi kunne få lov at vise skolen frem, som den ser ud i 2018. Rundt omkring på skolen kunne man både se, mærke og opleve, hvad det er man arbejder med rundt i klasserne og i faglokalerne. Men man kunne naturligvis også få et nostalgisk pust fra dengang man selv havde sin daglige gang her ;-)

Tak til alle jer der kom forbismiley

Vi havde en helt formidabel god jubilæumsuge, med først en god emneuge for alle elever, så et velbesøgt åbent hus arrangement og til sidst en super sjov jubilæumsfest i AIKC. Hvis man se se et lille indtryk også fra aftenfesten, kan man se billeder på Ans skole's facebookside.

Lone Skovborg den 12-10-2018
    Kære Alle

Sidste NYT fra Ans Skole er på gaden, god læselyst og ikke mindst rigtig god efterårsferie.

med venlig hilsen
    Skoleledelsen
  • Per Horvath den 18-09-2018
    Skolesangen
    Kirsten Laborns flotte videopræsentation af Skolesangen
  • Per Horvath den 21-09-2017

Skolen og vores skønne omgivelser. Stor tak til vores tidligere elev Benjamin Hughes, for at have lavet filmen til os.
    Tag med dronen på en dejlig lille udflugt over Ans og ikke mindst vores skole.