• Teglgade 20, 8643 Ans By
  • Ans Skole
    Per Horvath den 22-03-2017
    Projektopgave - curlingopdragelse

I projektuge var overemnet på 8. årgang "muren". Efter en del overvejelser kom ideen med Pink Floyd's "The wall".

På albummet er en sang ved navn "Mother". Sangen handler om en overbeskyttende mor, der bygger en mur op om sit barn. Med inspiration derfra valgte vi så at have om Curlingforældre og opdragelse. Musikvideoen viser eksempler på hvad curling kan være og hvordan man med ellers gode intentioner kan ende med at bygge en mur mellem omverdenen og ens barn.

Rikke og Fiona, 8. årgang

Hanne Nørgaard Jensen den 03-03-2017
    SKOLEBUSSER TIL SKOLEÅRET 2017-2018

Midttrafiks busruter 805 og 806

Fristen for ansøgning om skolebuskort til det kommende skoleår 2017-18 er den 30. april.

Ansøgning om skolebuskort sker via selvbetjeningsløsningen øverst til højre i det grønne felt, på denne side:

Vær opmærksom på at deadline er den 30. april. Hvis der ansøges efter denne dato, kan vi ikke garantere, at eleven har skolebuskortet første skoledag.

Rute 1 og rute 2 (De Grønne Busser)

Kontakt Hanne (kontoret): tlf. 8970 2360 eller mail: [email protected]