• Teglgade 20, 8643 Ans By
  • Ans Skole

Friluftsdagen

Friluftsdagen 2016 smiley

En helt fantastisk dag er omme. Sådan en dag, hvor det slet ikke kan lade sig gøre at tørre smilet af :-)

At se alle vores unger samarbejde på kryds og tværs, store og små. At se de store holdkaptajner fra 9. årgang guide deres hold, at opleve 8. årgangs entusiasme og gejst, når de førte holdene gennem deres velplanlagte udfordringer på de forskellige poster. Tak til alle - store som små, for en fantastisk indsats. Sådan en dag giver et super indskud på vores fællesskabskonto.

Se med på billederne og få et lille indtryk fra dagen.

Michael Ørbæk Langballe den 29-09-2016
    Kære forældre!
    Hermed lidt samlet information om dette års motionsdag
    Vores gode koncept fra de tidligere år gentages, med enkelte tilretninger.
    De første 2 lektioner er almindelig undervisning, som en del af emneugen, og efter 10-pausen er der fælles opvarmning. Herefter skydes idrætsdagen i gang.
    Motionsdagen slutter kl 1300 - elever fra indskolingen, der normalt skal med bus, kan herefter gå i SFO, incl de der skal med bussen kl 1350 og som normalt ikke går i SFO.
    Hvis der er elever på mellemtrinnet der ikke selv kan komme hjem, vil vi gerne opfordre jer til at lave aftaler med en kammerat, om at gå med en hjem - hvis dette ikke er muligt vil der være en lærer der har tilsyn med dem indtil 1345 i storrummet.
    Det samme gælder for udskolingen - hvis der er elever der ikke selv kan komme hjem, eller ikke kan få en aftale med en kammerat, beder vi jer henvende jer til kontoret inden motionsdagen.
    Vi glæder os til en dejlig dag, og I er, som i de tidligere år, selvfølgelig MEGET velkomne til at deltage fra kl 0945 - i skolegården

Lone Skovborg den 23-09-2016
    Kære Alle

Læs vores nyeste månedsbrev om stort og småt fra skolens liv smiley