• Teglgade 20, 8643 Ans By
  • ansskole@silkeborg.dk
  • Ans Skole
    Michael Ørbæk Langballe den 07-06-2016
    Kære elever og forældre i den kommende udskoling.
    Hermed valgfgaskataloget til næste skoleår.
    Læs det godt igennem - koncentrer dig om den første periode, og giv dine lærere besked om dine prioriteringer ONSDAG D. 15. juni
    De 2 valgfagslektioner ligger som udgangspunkt tirsdag fra 1300 - nogle gange kan der være ændringer til dette.
    Enkelte elever har valgt fag via Silkeborg Ungdomsskole, og skal således kun deltage i den sidste periode her på skolen.
    Bemærk at pdf-filen er ret stor og derfor tager lidt tid at hente.....
    Hanne Nørgaard Jensen den 27-06-2016
    Buskort - rute 1 og 2
    Hvis I ikke allerede har bestilt buskort til rute 1 og 2 til kommende skoleår, så er det ved at være tid. De fornyes ikke automatisk - så send mig en mail (intra eller hanne.norgaard@silkeborg.dk) eller ring (8970 2360) til mig.
    Venligst bemærk at pr. januar 2017 kan der desværre ikke længere købes billet eller kort til rute 1 og 2. Hvis man ikke er kørselsberettiget, er det således ikke muligt at køre med rute 1 eller 2.
    Mange hilsner og god sommer
    Hanne
    Lone Skovborg den 23-06-2016
    Kære Alle

Vedhæftet sommerbrev fra skolelederen samt juni måneds forældrebrev i én udgivelse.

Rigtig god sommer til Jer alle.

mvh
    Skoleledelsen

SÅ klar til at synge feriesang :-)

Fodboldkamp