• Teglgade 20, 8643 Ans By
  • Ans Skole
    Lone Skovborg den 26-04-2017
    Kære Alle Forældre

Sæt X i kalenderen mandag den 22. maj kl. 19 – 21 – her inviterer Ans Skoles Skolebestyrelse til et spændende arrangement om børn og digitale medier.

Vi skal bl.a. høre om digital dannelse, om børnenes og de unges adfærd på nettet og hvad det er, der foregår i den verden.

Vi skal høre om, og drøfte, hvad vi som forældre kan gøre, for at hjælpe vores børn til at færdes trygt på nettet, vi skal tale om, hvad vi kan gøre, når det er gået galt – både som skole og som forældre, men også høre om, hvad tendenserne er, og hvor vi er på vej henad?

Oplægsholder er Niels Peter Torp fra Kidsandmedia.dk. Aftenen bliver en kombination af oplæg og gruppedrøftelser hen over bordene. Vi byder naturligvis på en kop kaffe og håber at se rigtig mange af Jer.

Vi fremsender formel invitation med lidt mere info i løbet af næste uge, men sæt allerede nu X i kalenderen.

Skolebestyrelsen
    Ans Skole

Per Horvath den 22-03-2017
    Projektopgave - curlingopdragelse

I projektuge var overemnet på 8. årgang "muren". Efter en del overvejelser kom ideen med Pink Floyd's "The wall".

På albummet er en sang ved navn "Mother". Sangen handler om en overbeskyttende mor, der bygger en mur op om sit barn. Med inspiration derfra valgte vi så at have om Curlingforældre og opdragelse. Musikvideoen viser eksempler på hvad curling kan være og hvordan man med ellers gode intentioner kan ende med at bygge en mur mellem omverdenen og ens barn.

Rikke og Fiona, 8. årgang

Hanne Nørgaard Jensen den 03-03-2017
    SKOLEBUSSER TIL SKOLEÅRET 2017-2018

Midttrafiks busruter 805 og 806

Fristen for ansøgning om skolebuskort til det kommende skoleår 2017-18 er den 30. april.

Ansøgning om skolebuskort sker via selvbetjeningsløsningen øverst til højre i det grønne felt, på denne side:

Vær opmærksom på at deadline er den 30. april. Hvis der ansøges efter denne dato, kan vi ikke garantere, at eleven har skolebuskortet første skoledag.

Rute 1 og rute 2 (De Grønne Busser)

Kontakt Hanne (kontoret): tlf. 8970 2360 eller mail: [email protected]

TILLYKKE

BREAKING NEWS