Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Teglgade 20, 8643 Ans By
 • 89702360
 • ansskole@silkeborg.dk
 • Ans Skole
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • ikon
  Per Horvath den 24-04-2015
  Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj
  I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

  Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
 • ikon
  Lone Skovborg den 21-04-2015
  Læs her referatet fra Skolebestyrelsens møde den 13.04. 
 • ikon
  Nicolaus Martin Luxhøj Johansen den 15-04-2015
  Kære forældre og elever. 

  Nu er det snart tid til galla- og talentaften. Det er den 21. maj fra 17.30 - 22.30. Det glæder vi os selvfølgelig vildt meget til. Specielt de unge menneskers optræden bliver en fantastisk oplevelse. Vi håber, der er mange, der vil vise, hvad de kan. 

  Som traditionen dikterer, så går de unge mennesker op ad den røde løber kl. 17.30. Til denne del af arrangementet er forældre mere end velkomne. 

  Prisen for denne fantastiske begivenhed ligger ikke helt fast endnu, men det plejer at være 50 - 100 kr. alt efter hvilken menu, elevrådet gerne vil have. Hertil kommer der penge til drikkevarer. Lige så snart der foreligger en pris, meldes det ud på intra. 

  Rigtig mange af de unge menesker plejer at klæde sig pænt på og rigtig mange finder også en at følges med. Vi har endda set elever ankomme i fine køretøjer, f.eks. traktorer, rendegravere m.m.

  Vi vil gerne understrege, at det er rigtig fint, men absolut ikke en forudsætning for at deltage. Især vil vi gerne sende en helt særlig opfordring til 7. kl. eleverne om at deltage. Det er vigtigt, at de bliver en del af denne dejlige tradition. Kig evt. på plakaterne fra tidligere fester. De skulle gerne inspirere til deltagelse. 

  Mvh.
  Udskolingsteamet 

Overlevelsestur med overbygningen....

Mit navn det står med .....

Så er vi igang med den HELT UMULIGE opgave, at gætte afsender på alle de mange flotte gækkebreve, som Hanne, Michael, Keld og jeg fik før Påskeferien. En større udskrivning i flødeboller, men så velfortjent til alle de skønne unger på 2. og 3. årgang :-)

Ingen aktuelle nyheder

Naturfagsmaraton 2015. En flot 3. plads til begge 6. klasser :-)

 • 29-04-2015
  19:00-21:00
  Fællesmøde for forældre og personale omkring skolens nye trivsels- og antimobbestrategi. Oplæg ved Børns Vilkår. ·
  1