• Ans Skole
    Lone Skovborg den 21-06-2018
    Digital bogudgivelse

Erindringer er personlige tilbageblik, som forfatteren ønsker at dele med andre. Forfatterne i denne udgivelse er elever fra 7. årgang på Ans skole.

I danskundervisningen er der arbejdet med genrekrav, respons, retsskrivning, eksemplariske erindringer skrevet af professionelle, erindringens subjektive karakter og meget andet.

Denne antolog er resultatet af elevernes anstregnelser, og alle erindringer tager udgangspunkt i virkelige hændelser og har selvsagt betydning for den enkelte forfatter.

Vi ønsker jer god læselyst.
    Anne Kjær og Jutta Schneider
    Ans Skole 2018

Hanne Nørgaard Jensen den 25-05-2018
    Databeskyttelse pr. 25. maj 2018 - Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune har pligt til at oplyse om, hvordan vi behandler oplysninger om skoleelever og forældre, læs orienteringsbrevet (sendt direkte til samtlige forældre).

• Per Horvath den 21-09-2017

Skolen og vores skønne omgivelser. Stor tak til vores tidligere elev Benjamin Hughes, for at have lavet filmen til os.
    Tag med dronen på en dejlig lille udflugt over Ans og ikke mindst vores skole.