Værd at vide

Morgenmad:
Det er muligt for de børn, som kommer om morgenen, at spise morgenmad i Fritten.

Café-ordning:
Fritten serverer hver dag et lille mellemmåltid mellem 13.45 og 14.30. Menuen kan bestå af rugbrød, frugt, boller, pasta, eller suppe lavet på bål.
Det koster 50,- kr. om måneden at få cafémad. Det er frivilligt at være med i ordningen, men vi vil gerne have besked, hvis barnet ikke skal være med. Man betaler via et link på Skoleporten under fanebladet "Links".

Opsyn:
Vi har daycare, et digitalt indtjekningssystem, hvor forældre kan give besked vedrørende deres barn.
Vi tjekker hver dag efter skoletid, at alle der ikke er meldt syg eller fri, er kommet fra skole, og ringer, om nødvendigt, til forældrene.
Børnene skal blive på området, indtil de hentes eller sendes. De må ikke selv gå i byen, mens de er i Fritten. Heller ikke mellem skole- og frittertid.

Afhentning:
Da vi har et stort område, både ude og inde, kan det godt tage noget tid at hente sit barn i Fritten.
Vi sender de børn som skal sendes til bus, sport m.m. kl. 14.15, 15.15, 16.15 og 16.45.

Tøj / skiftetøj:
Børnene har brug for tøj som passer til vejret. De har hver en garderobeplads og en kasse med plads til skiftetøj m.m. Det er altid en god idé at have navn i barnets tøj og fodtøj.
Glemte ejendele er samlet i garderoben ved kreativlokalet.

Legetøj:
Børnene må gerne medbringe legetøj hjemmefra. Det foregår på eget ansvar, og børnene skal selv passe på det. Husk altid at sætte navn på tingene – det er en stor hjælp, hvis tingene bliver væk.

Sygdom og tilskadekomst:
Børn der er syge, skal ikke være i Fritten. Hvis barnet bliver syg, kontakter vi forældrene.
Kommer et barn til skade i Fritten, og vurderer vi, at det er nødvendigt, tager vi straks til lægehuset / skadestuen, og kontakter herefter forældrene.

Cykler i Fritten:
Forældrene afgør, hvornår barnet er modent til at cykle til og fra Fritten.
Barnet må bruge cyklen i Fritten, og skal naturligvis bruge cykelhjelm.

Skolefridage:
De dage hvor børnene ikke skal i skole, skal de være i Fritten senest kl. 9.30, da aktiviteterne starter her.