SFO:
Vi lukker op for vores morgenmodul kl. 6.15 til undervisningen begynder kl. 7.45.
Eftermiddagsmodulerne begynder når undervisningen slutter til kl. 16.45 mandag-torsdag og kl. 15.45 fredag.
Når man har købt et heldagsmodul, har forældrene betalt for, at børnene kan komme både morgen og eftermiddag.
I sommerferien tilbydes fælles kommunal feriepasning i uge 28-29-30. Hvis man kun har et morgenmodul, skal man tilkøbe et eftermiddagsmodul for kunne få passet sit barn hele dagen i ferien.

Klub:
Vi har et lille klubmodul (250 timer årligt). På det lille modul er det muligt at være i klub 2 valgfrie dage om ugen i de normale skoleuger. Der er ingen feriepasning til dette modul.

Vi har et stort klubmodul (480 timer årligt). Dette modul giver mulighed for at være i klub mandag til og med torsdag i de normale skoleuger og i SFO’en om fredagen.
Derudover kan man være i klubben i ugerne 31 og 32 og i uge 27 med mulighed for pasning i SFO’en.
Der er også mulighed for pasning i SFO’en i både efterårsferien og vinterferien.

I sommerferieperioden - uge 28-29-30 - er det ikke muligt at få passet klubbørn.

Klubbens åbningstider:

Mandag: 13.45-16.30
Tirsdag:  13.45-16.30
Onsdag:  13.45-19.30
Torsdag:  13.45-16.30
Fredag:   Lukket (dog med mulighed for pasning i SFO)

Link til indskrivning, moduleændring, udmeldelse og økonomisk friplads: